Recenties


 

Tripadvisor
 •   Piazza Italia biedt heerlijk eten en een uitstekende service. De bediening is vriendelijk en de sfeer is aangenaam. Dit restaurant biedt ook de mogelijkheid tot afhalen, een service waar ik graag gebruik van maak. Het is één van mijn favoriete restaurants.

  thumb NicolevdWildenberg
  2/20/2019

    Wij hebben gisteravond heel lekker gegeten bij Piazza Italia. Maar niet alleen het eten was goed, de service was ook uitmuntend. We warenmet 6 personen en er iedereen ging voldaan weer naar huis. Wij gaan hier zeker vaker heen, een echte aarader!!

  thumb NielsMPR
  2/18/2019
 •   echt een aanrader, kijk maar de foto van deze overheerlijke "la pollo". We hebben genoten van onverwachte kleine verrassingen en de attente bediening, en komen graag met vrienden terug!

  thumb Hans-Juergen R
  12/01/2018

    Echt een heerlijke en gezellige (verjaardags)avond gehad. Heel vriendelijk en attent ontvangen en bediend. Vooraf bij de drank verrast met een tweetal lekkere bruchettes. Als voorgerecht een vitello tonnato, champignons en zalm en als hoofdgerecht, zwaardvis met ansjovis, kappertjes en tomaten, zalm met kleine garnalen...Meer

  thumb Asjo2016
  10/31/2018